-20% fietstochten in Milaan

-20% fietstochten in Milaan

Fietstochten in Milaan -20%

De Covid19 pandemie houdt de wereld in zijn greep en is bovendien een harde klap voor de economie. Voor fietstochtbedrijven zoals de onze is het fietsseizoen helaas al grotendeels geruïneerd. We hadden prachtige plannen voor het voorjaar en de zomer, die we helaas zullen moeten uitstellen. We missen het fietsen en we missen jullie!

Onze hoop is nu vooral, dat ons fietstocht bedrijf deze crisis te overleeft. Natuurlijk denken we ook na over de toekomst en proberen we het beste van de situatie te maken. Al is dat niet altijd makkelijk. Maar we zijn optimistisch en hopen op jullie hulp. We hebben namelijk een prachtig aanbod!

Bent u van plan Milaan in de toekomst te bezoeken? Stond de stad al jaren op uw lijstje, of hebt u een trip moeten annuleren?

Dan hebben we een geweldige aanbieding voor u! Koop nu vast uw fiets-voucher met een eenmalige korting van 20%. De aanbieding geldt voor al onze fietstochten in Milaan. Bovendien heeft deze voucher een ‘open datum’. U kunt dus helemaal zelf bepalen wanneer u hem wilt activeren. Nog een voordeel: de vouchers worden niet uitgegeven ‘op naam’. Dat betekent dat u hem zelf kunt gebruiken, maar ook kado kunt geven iemand anders of hem kan doorgeven als een familielid of vriend wanneer die eerder dan u naar Milaan vertrekken.

Daarmee bent u zeker van de beste prijs voor de beste fietstocht in Milaan!

Op Tripadvisor staat ons fietstourbedrijf namelijk op nummer 1. Daar zijn we best wel trots op en we kunnen dan ook niet wachten weer op onze fiets te klimmen om jou de mooiste plekjes en verborgen juweeltjes van ‘ons’ Milaan te laten zien!

Tijdens onze tours onthullen we ‘trap voor trap’ de geheimen van de stad, haar geschiedenis en haar eigentijdse levendigheid. Zo leer je het ‘echte’ Milaan kennen en word je wellicht net zo verliefd op deze prachtige stad als wij!

Tot ziens in Milaan?

Neem contact met ons op voor een kortingsbon van 20%