Het Laatste avondmaal zien zonder reservering

Het Laatste avondmaal zien zonder reservering

Het Laatste avondmaal zien zonder reservering – is dat mogelijk?!

Leondardo’s Laatste Avondmaal is één van de meest bezochte attracties in Milaan. Maar je denkt vast dat het onmogelijk is om aan tickets te komen?

Toch niet! Het enige wat je nodig hebt is een alarm klok!

Je kunt namelijk de tickets voor Het Laatste Avondmaal gewoon online bestellen, maanden van te voren of “last minute”, als je´s ochtends maar vroeg genoeg bent. Ik zal het even uitleggen!

Normaal gesproken worden tickets van te voren geboekt door grote reisbureaus voor hun eigen groepen. Maar vaak zijn er toch “last-minute” annuleringen, mensen die niet komen opdagen of gewoon te weinig bezoekers. Dus de tickets die over zijn worden vroeg in de ochtend nog gewoon aangeboden.

Dus als het je niet gelukt is om online een ticket te boeken, moet je alleen maar vroeg opstaan! Ga 15 minuten voor openingstijd naar het ticketloket van het museum en scoor je ticket voor 10 euro.

Geen extra kosten, gewoon de standaard 10 euro.

Het ticketloket in Milaan gaat om 8:00 uur open, maar ga er dus wel 10 tot 15 minuten eerder naartoe, want de tickets zijn vaak rond 9:00 al uitverkocht.

Vergeet ook niet een audio tour te boeken, want het zal je slechts 3 euro extra kosten en het geeft je toch nog wat extra interessante informatie over het meesterwerk.

En vergeet niet dat Het Laatste Avondmaal op Maandag gesloten is.

Leonardo Da Vinci woonde 20 jaar in Milaan en het meerendeel van zijn kunst- en bouwwerken zijn dus hier in Milaan gemaakt.

Wist je trouwens dat Leonardo Da Vinci de fiets heeft uitgevonden! Oftewel de fiets is dus hoogstwaarschijnlijk hier in Milaan gemaakt en daarom zou je nou juist deze uitvinding in het land van herkomst moeten uitproberen!

Ga mee met één van onze fietstours door Milaan en ontdekt meer van Leonardo Da Vinic’s uitvindingen!