ONTDEK MILAAN OP DE FIETS MET: BEST BIKE TOUR MILAAN – verborgen parels

ONTDEK MILAAN OP DE FIETS MET: BEST BIKE TOUR MILAAN – verborgen parels
ONTDEK MILAAN OP DE FIETS MET: BEST BIKE TOUR MILAAN

Hou je van stedentrips? Even een pauze nemen van je dagelijkse routine om een andere cultuur, manier van leven en andere eetgewoontes te ontdekken? Wij ook! En dat doen ook wij graag op de fiets. Want de beste manier om een stad te verkennen is op een ‘stalen ros’!
Dat kan nu ook in Milaan. Een stad die steeds populairder wordt bij toeristen en waar velen hun hart verliezen aan de unieke combinatie van historie en vernieuwing.

Geef jouw trip naar Milaan een kick-start met onze fietstour langs de vele verschillende gezichten van de stad.
We fietsen langs enkele hedendaagse en historische hoogtepunten. Nemen een kijkje in verborgen binnenplaatsen, fietsen door parken en winkelstraten, bezoeken de oudste en mooiste kerken van de stad, proeven het beste ijs of stoppen voor een typische Italiaanse café.

Maar….vergeet niet dat dit niet de klassieke tour is door Milaan. We kiezen bewust niet voor de gebaande paden, langs hoogtepunten zoals de Duomo (Kathedraal van Milaan), theater ‘La Scala’ of de ‘Galleria Vittorio Emanuele’. Dit zijn plekken die je makkelijk vindt zonder onze hulp.
Wij willen je graag meer laten zien en je meenemen maar plekken die niet iedere toerist even makkelijk vindt.

Fiets, geniet en ontdek de stad met onze ‘best bike tour in Milan’ – hidden gems.

Ben je maar kort in de stad, dan is onze fietstour precies wat je nodig hebt. Boek, ontspan en geniet. Want als het niet in onze tour zit, dan is het niet onmisbaar 🙂